duminică, 12 octombrie 2008

the class bully

Cum am stat ieri, vineri noapte, ca un geek in casa si m-am uitat la televizor, am avut ocazia sa vad o emisiune cu case bantuite pe Discovery Channel. Si dupa emisiunea asta a urmat alta cu un baiat posedat de diavol, lucru ce va constitui tema acestui articol.
Era baiatul asta care se uita cu ochii larg deschisi la tine in stare normala, si pe sub sprancene atunci cand era posedat. Si pe langa privitul pe sub sprancene mai vorbea si cu o voce oarecum monstruoasa. Si parintii, ce sa faca, hai sa cheme un preot poate o pun de-o exorcizare ceva. Dar nimic, nu-i chiar asa simplu, nuu, nici vorba. Inainte sa se execute exorcizarea trebuie intai verificata starea mentala a posedatului, ca nu cumva pacientul sa fie doar bolnav psihic.
Si, in cazul de fata, s-a demonstrat ca era copilul ok dpvd mental si, pana la urma, vine o fata bisericeasca si se apuca sa zvarle cu tamaie in dreapta si stanga. Nu stiu cum s-a terminat ca am adormit, insa la altceva ma gandeam.
Baiatul la un moment dat povestea cum diavolul venea impreuna cu mai multi demoni si intrau in el si-i cereau sufletul.
Adica cum? Adica asa, dracul asta este precum un 'class bully', un analfabet din ala de ramane repetent in clasa 2-a si-a 3-a si te bate in curtea scolii ca sa-ti fure sandwich-urile. Si vine la tine, te f#$# la cap pana cand esti de acord si-i dai nenorocitele alea de sandwich-uri pentru ca stii ca nu te va lasa in pace pana nu faci asta. Or, in acest moment, apare fratele tau mai mare a.k.a. preotul. Si fratele mai mare te vede cu ochii umflati de plans, cu buza umflata ca n-ai mai avut ce manca si isi zice cu glas pompos, usor gay: "in frate-miu nu dau decat io auzi mah!".
Si odata il ia mai manca-ti-ash pe bully la bataie, ii da cu aghiasma, cu tamaie, cu crucifixu in cap, asta urla de mama focului si-i ies si pe nas sandwich-urile alea, fratele nimic, ii da mai departe cu descantecele, cu ce tata puternic si smecher are el. Ce sa mai spun, bate la bully ca la fasole.
Bully, rusinat. Pe viitor fuge ca dracu de tamaie de fratiorul mai mic, fuge precum fratele lui florin maimuta in videoclipul ala cu politie, dusmani si mult, mult talent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu