sâmbătă, 24 ianuarie 2009

random evil stuff

Sa taci fara sa zici nimic este scuzabil, atata timp cat nu ai nimic de spus. Insa sa fie agresat Basescu de o doamna speriata de vrajitori si golani, sa depuna de doua ori juramantul Obama pentru ca prima oara s-a inversat un cuvant, sa asist la o discutie intre indragostiti seara asta: "Bah, ce dracu ai fa?" "Uite, mi-am bulit o unghie" , ei bine, toate aceste momente este nescuzabil sa nu le impart cu altii.

Intr-adevar, Hussein a repetat juramantul pentru ca prima oara judecatorul a inversat ordinea unui cuvant (mda, asa au scris ziarele, ca a inversat ordinea unui singur cuvant. ca in bancul ala cu doi copii care numarau o bila) . Te pomenesti ca daca nu-l zicea "corect" a doua oara atunci nu se tinea de promisiuni. S-ar fi gandit Obama, in momentul critic, in care trebuia sa le taie pensia batraneilor americani ca sa plateasca benzina la limuzina: "AH...juramantul? Imi bag picioarele in el ca nu l-am zis cum trebuie".
Acum ce sa zic? Traditia e traditie, nu poti sa-ti bati joc de ea. Probabil s-a considerat ca americanul de rand tine la obiceiurile populare: isi cumpara casa cu ipoteca, neaparat bantuita, stie sa calareasca, la un moment dat in cariera e detectiv si doarme nebarbierit in masina, devine super-erou cu costum de super-erou si MAI ALES, se tine de juramintele facute. Din surse neoficiale am aflat ca americanul sfinteste juramantul abia facut facand un alt juramant in care se jura sa se tina de juramant. Apoi se pisa de trei ori crucis, de trei ori perpendicular si de trei ori orizontal si se mai jura o data. Apoi se spala pe picioare (for some reason :P).

Pauza, ma duc sa mananc. (Vecina de jos, manelista, tace malc de ceva zile. Ma astept din ora in ora sa inceapa sa miroasa a cadavru, altfel nu-mi explic linistea).
[.]
Somnul tine si de foame, zicea un intelept. Si, intr-adevar, somnul este un peste foarte bun, mai ales daca-l ai gatit in frigider. Neavandu-l, caut niste poze cu mancare pe net, sa ma uit la ele. Oricum, mi-e lene sa ies la cumparaturi la ora asta.
[...]
Incredibil, cautand poze cu mancare, am dat peste Alexandra Adam, supranumita eleva porno, si impresarul ei, Sharky din Giurgiu. Manele cat cuprinde. Ma refer la ziarele romane, care toate tind catre standardul impus de LIBERTATEA, (aceasta hartie igienica folosita s-a autoproclamat cel mai citit ziar din Bucuresti).
Ce altceva am mai gasit, de mancare: asta , asta si asta .

Pana una alta ma mananc singur, ca ursii la hibernare, un strat de grasime dupa altul.
Parca a inceput nitel sa miroasa, de la vecina. Doamne'ajuta!
Pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu