duminică, 20 septembrie 2009

Plimbare printre extreme

Totul e sa ai prieteni, sa-ti placa muzica buna si sa ai un penis gata sa intre in stare erecta. Succesul vine de la sine.
Mergi pe strada prin Bucuresti si te uiti in jur, la oameni. Toti stiu sa citeasca…ma rog, majoritatea stiu sa citeasca. Dar cititul este un automatism, nu-ti solicita deloc intelectul. Este ca si cum ai respira.
Te uiti in jur, te scurgi si tu in directia multimii. Telefoane mobile urla mp3-uri cu mezeluri din multe buzunare. Fustite scurte acopera chestii tocite, uzate. Guri frumoase sau stirbe rostesc aceleasi cuvinte incepand cu pu.La gaturi atarna lanturi grele din aur sau, dupa caz, din tinichea.
Toti merg cracanati, cu burta inainte, gata sa dea peste tine, pentru ca sunt smekeri. Tu nu esti smecher, esti singur. Te gandesti. Sub piepturile dramatice si cururile curbate ale tinerelor stilate se ascunde ceva negru, mizerabil. Visezi la o noapte de dragoste cu ele, dar penisul ti se va umple de o chestie urata, lipicioasa si totusi invizibila. Atat au sa ofere. Pana si sufletele lor sunt in cautare de portofele.
Mergi mai departe, vezi niste cacati deprimati, simtindu-se ignorati langa ziduri pe care sta asternuta cu spray-uri colorate litera K. Au ochii machiati, sunt dati cu oja au parul dat peste ochi. Te indispun total asa ca intorci capul. Vezi alti dementi incaltati cu cizme si pantaloni de piele, desi sunt 35 de grade afara. Ridici capul. Cerul este senin si soarele iti arde ochii. Te gandesti. Daca toata lumea ar umbla dezbracata si si-ar epila tot parul, chiar si atunci tot ar mai exista diferente. Chiar si atunci s-ar gasi buzunare in care sa se ascunda prost gust si cretinism.
Tu, stii sigur, nu esti fericit. Nici ceilalti nu-s fericiti, grupuri urasc alte grupuri.Nimeni in jurul tau nu are nimic de oferit. Nici tu nu ai nimic de oferit.
Te gandesti. Cu atatia idioti in jurul meu cum dracu sa nu reusesc in viata?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu