miercuri, 24 martie 2010

Doppelganger

De un singur lucru sunt mai sigur decat de inutilitatea UPB pe lumea asta: in timpul vietii mele nu voi inventa niciodata masina timpului. Doar ce mi-am propus ca, daca o voi inventa, atunci ma voi intoarce inapoi in timp fix in momentul premergator scrierii acestui articol si, ignorand cu nesimtire de bucurestean paradoxul spatio-temporal, mi-as da singur o palma rasunatoare peste viitoarea dubla ceafa chelioasa.
Apoi mi-as spune cu glas hotarat:
- Uite planurile pentru constructia masinii timpului.
Si din buzunarul stang as scoate planurile.


(A se observa ca transportul inapoi in timp reduce dimensiunea penisului la jumatate.)

Viitorul eu insa nu trebuie sa-mi subestimeze inteligenta. Chiar daca apare inexplicabil langa mine un tip chelios cu ceafa dubla si chiar daca doar ce urmeaza sa scriu despre o asemenea aparitie, sunt sanse minime sa cred cu adevarat ca am fost in stare sa inventez masina timpului.
Adica ce? Eu nu stiu cum stau lucrurile cu spatiul minkowski si pornografii d-astea politehniste? (Nu, nu stiu.)
Asa ca ii raspund:
- Daca un tren A pleaca din orasul A prim si din orasul B prim pleaca un tren B in aceeasi directie cu A...

Sunt intrerupt destul de brutal de eul viitor, impacientat.
- Uita-te dracu pe planurile alea!
- Stii ce fac eu cu planurile tale? ii raspund.

Iau planurile in mana si incep sa alerg nebuneste prin camera, cu hohote isterice de ras printre dinti. Viitorul eu ramane cu gura cascata, suficient cat sa-i var o parte din blueprint-uri pe gat, astupand niste injuraturi teribile:
- Ce m..................................mea, zice el, scuipand hartie, tu nu-ntelegi ca planurile astea sunt o mina de aur?

Ma opresc, brusc oripilat de o revelatie oripilatoare, dar avand inca un ranjet din ala handicapat in coltul gurii.
- Mina de aur zici?

Iau planurile si ma uit pe ele aparent interesat. Cu coada ochiului il urmaresc insa pe individ si cand nu-i atent ii trag un sut puternic in testicule.
In timp ce eul viitor se tavaleste pe jos imi vine o noua idee. Nu poate fi altceva. E aproape sigur.
In fata il am pe doppelganger. Venit sa ma omoare si sa-mi ia locul.

Doppelgangerul s-a ridicat si se uita furios la mine. Deschide gura sa articuleze ceva in timp ce in pumn strange convulsiv planurile masinii timpului. Le arunca si se napusteste cu mainile in gatul meu si incepe sa stranga. Apuc sa-i arat degetul mijlociu si rostesc cu ultima suflare:

- "De ce ma strangi in pumnul tau, copil frumos,
Tu nu stii oare ca-s mic si eu si ca ma doare?"

In acest timp ne inverzim amandoi, eu de la lipsa de aer, el de la propria existenta din ce in ce mai dubioasa. Pe fereastra vad un cer cenusiu cu o mare gaura ca de vierme in mijloc. As respira bucuros putin dar, in continuare cu un zambet retardat pe fata ma intreb: e oare gay sa faci sex cu doppelgangerul tau? E ca si cum te-ai masturba sau..?

N-o sa aflu niciodata, pt ca, aparent, nu m-am intors in timp inainte sa dau publish. Nici nu ma mir, daca stau sa ma gandesc la graficul de mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu