duminică, 15 ianuarie 2012

La km 0

Cum ar fi dacă m-aş duce la serviciu şi ar merge totul strună zi de zi? Backup-urile s-au făcut, bazele de date n-au crăpat, softurile n-au dat erori, serverele au numai leduri verzi aprinse. Ar fi destul de plictisitor.

Ei bine, cam aşa cred că gândeşte şi Băsescu care, fiind un mare amator de adrenalină (de obicei sub formă de whisky, dar nu numai), şi-a dat seama care era singurul lucru care-i lipsea în 7 ani de preşedinţie: un miting adevărat, domnule! Din ăla cu bastoane, bătăi, strigăte şi violenţe. Ei, iata că acuma a reuşit să-l provoace, aşa că, în sfârşit, poate să adauge puţină intrigă pe pagina sa de Wikipedia (pe lângă dosarul flotei, nepotismul vădit şi suspendarea din 2007).
Ciudată mi se pare tăcerea lui însă, mă gândesc ca bunul simţ presupune măcar o mică declaraţie din partea unui preşedinte, într-o asemenea situaţie. Emil Boc, aceeaşi problemă.

Şi, ca să termin în aceeaşi bătaie de joc cu care abordează şi ăştia de la putere situaţia, daţi-mi voie să-mi exprim îngrijorarea faţă de hipsterii şi emo ăia pe care îi vedeam mereu că stau pe treptele de la TNB. Unde îşi mai fac veacul săracii, acum că locul de joacă le-a fost ocupat? Sunt ok? Au unde să o ardă artistic şi high?

B'bye.


2 comentarii: