sâmbătă, 13 noiembrie 2010

69

Ai 10 ani. Ai venit de la şcoală. Ai mâncat ciorbiţa. Ai fost afară şi te-ai jucat. Ţi-ai terminat temele, ţi-ai făcut ghiozdanul şi ai mâncat iarăşi, de seară. Acuma, ca tot omul, te aşezi şi tu la calculator şi te apuci să citeşti ştirile. Politica e mai interesantă de când un individ de înălţimea ta e prim-ministru, mai ales că toate deciziile sunt la nivelul intelectului tău, dacă nu te jignesc.
Deci citeşti ştirile critic, dar cu inocenţa caracteristică vârstei. Nu uita, ai 10 ani, adica eşti clasa 4a sau a 5a.
"Guvernul Boc a reuşit terminarea a 40 de km de autostr...", dar hohotul de râs şi furia ţi se opresc în gât. Ochii ţi-au alunecat un pic mai jos pe pagină şi au rămas acolo, holbaţi la reclama colorată:

Nooooo!!! You're doing it wrong!
Ochii rămân aţintiţi pe ecran în timp ce mâna orbecăie pe birou după mouse. Graţie tatălui tău, care a setat router-ul să ignore query-urile cu cuvinte obscene, pornografia a rămas un element străin pentru tine. Sigur, a fost data aia când te-ai futut cu colega de bancă la şcoala, dar dacă-i real nu se pune, nu-i aşa?
Ce deduci din imaginea asta prezentă pe un site de ştiri arhicunoscut?
1. 69 e o poziţie. Dacă vrei s-o compari cu ceva, o poţi compara cu finalurile de dame la şah.
2. 69 se face între două femei
3. Femeile sunt îmbrăcate sumar
4. Poziţia 69 poate fi executată şi imperfect. Există o artă a executării lui 69, artă care include: ajustarea înălţimii prin metoda "patul lui procust" şi arcuirea în stilul "crupa calului" 
5. 69 presupune să te uiţi la părţile inferioare ale trunchiului partenerului de poziţie. Tehnic vorbind, asta e suficient, dar practic trebuie să găseşti unghiul perfect din care să faci asta. Într-adevar, din poziţia buna şi cu gura deschisă, poţi vedea dintr-o parte în alta şi, de aici punctul 6
6. Poziţia se mai numeste şi "Ocheanul Uman"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu