joi, 22 iulie 2010

Time traveler

Partea doua de AICI

The time traveler

Pe vremea cand dusul se facea bianual, oamenii nu foloseau hartie igienica, iar speranta de viata peste 30 de ani era mai mare doar decat cea a cainelui suicidal al lui Paris Hilton (in ani cainesti), ei bine, pe vremea aia englezii erau de o moralitate incredibila.
De aceea am fost surprins atunci cand, gratie noii mele metode de calatorie in timp (strangi bine din ochi si iti imaginezi diverse), am aterizat in apartamentul unei perechi puritane de englezi, abia casatoriti.
Va rog sa retineti ca anul este 1910, in ciuda frazei scrisa fara nicio legatura la inceput.
Deoarece pot calatori in timp, la fel de bine pot sa fiu si invizibil, mi-am propus, si apoi am privit in jurul meu curios: un interior asa cum ti-ai imagina interiorul unui apartament englezesc, in 1910 - tapet pe pereti, mobila de lemn masiv, ba chiar si un radio micut pe o masuta dintr-un colt, dar asta numai pentru ca nu stiu exact cand a fost inventat radioul.
Tinerii casatoriti doar ce-au ajuns acasa, in uralele multimii de nuntasi si s-au retras in apartament pentru a consuma noaptea nuntii.

Si aici stau eu, invizibil si gol pusca (pentru ca hainele nu rezista calatoriei in timp) si ii privesc cu ochii larg cascati, gata sa vad cum se scrie, in fata mea, istoria: 2 tineri englezi, de o moralitate indubitabila, singuri intr-un apartament, pregatiti sa se fu sa se ofere unul altuia.
Se privesc, nestiind cum sa inceapa. Toata viata lor au fost pregatiti si educati pentru momentul asta. Isi toarna cate un pahar de whisky si-l dau pe gat repede. Par sa se mai fi incalzit, se apropie unul de altul si se saruta fara pasiune. Se dezbraca (fiecare isi da propriile haine jos) si se aseaza unul langa altul in pat. Instinctiv, am o erectie, scena amintindu-mi de un porno vintage pe care l-am vazut zilele trecute. Dar miscarile de dute vino ale individului nu sunt deloc interesante. Amandoi  sunt ca doua animale de la zoo puse fata in fata sa se reproduca. Acum, in aceasta noapte, ceata de nuntasi ii asteapta afara cu zambete ironice pe buze.

In timp ce privesc actul sexual, in ochii ei vad nevoia acelei revolutii sexuale care, 50 de ani mai tarziu, le va permite femeilor sa isi ofere pubisurile rase oricarui hipiot cu glas impleticit, ce afirma:

Intotdeaua poate exista un...maine! Dar intotdeauna poate insemna si...poimaine!


Post coitum, proaspatul sot ii spune proaspetei sotii:
- Now, Margaret, I'm going to the club, darling. Please be so kind and fix me a cup of tea will you?
iar proaspata sotie ii raspunde:
- The curse of a thousand deaths on you Reginald! Would you like sugar with your tea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu