marți, 25 mai 2010

Cu dintii la vedere (in borcan)

Si in a 6-a zi, Dumnezeu si-a zis Siesi: "Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră..." si sa-i dam omului dinti.
Si pe langa dinti sa-i dam si durerea de dinti.

Si se facu noapte, se facu zi: ziua a 6-a fara somn. Durerea de dinti e mai intensa decat sutul in coaie. Mai ascutita decat tepele lui vlad tepes. Mai agresiva decat o mie de musulmani ascultand o formatie rock ce zbiara muie Mahomed sau Allah sau totuna.

Si-apoi apare dentistul, cel caruia ii place sa-si spuna medic stomatolog. Lucreaza cu programari si e tot timpul ocupat. Iti zgandare dintii care nu te dor cu un ac pana incep sa te sacaie de sa-ti iesi din minti. Apoi iti spune ca trebuie sa-i scoata.

Si Sf. Petru il intreba pe Dumnezeu:
"Doamne, de ce Le-ai dat Tu dinti oamenilor? Fara ei, sexul oral e mai cool (de dat), un pumn in gura mai usor (de luat), un sarut mai pervers (de sarutat). De ce atunci?"
Si Dumnezeu Isi drese glasul si zise oarecum fonf:
"Le-am dat lapte sa li se intareasca oasele. Le-am dat carne, oua si branza sa creasca mari si sanatosi. Colgate ca cerneala sa nu le penetreze smaltul. Le-am dat..."
Si, in acel moment, Dumnezeu fu intrerupt de o usa care se deschise si un cap frumos incadrat de doua aripi spuse:
"Domnul Dumnezeu?"
"Da", raspunse Acesta cu glas tremurat.
"Intrati Va rog, totul e pregatit pentru extractie".
"Vezi Petre, conchise Dumnezeu cu amaraciune. Totul dupa asemanarea Noastra. Io zic ca tot e bine ca in ziua sasea nu Ma durea in p#la*".

(*oare trebuia tot cu majuscula?)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu