duminică, 30 mai 2010

Eurovision

Eurovision e un show de cacat, in general. Orice maimuta, pusa sa repete un lucru de o mie de ori, ajunge sa faca acel lucru aproape de perfectiune. Aceeasi muzica, aceeasi coregrafie, aceleasi comentarii lipsite de haz la TVR. Eurovision e mai repetitiv decat un circular reference in excel sau decat un comentator de fotbal: "stie cu mingea", "le-au dat clasa", eurogol, englezii se bucura la cornere etc

Totul este atat de stralucitor acolo si atat de studiat, incat n-are nici o valoare artistica.  E ca si cum te-ai antrena sute de zile sa scrii litera a de mana  perfect si apoi te-ai lauda ca uite ce perfect scrii litera a. Bravo, acum du-te si fa si ceva util si mai putin plictisitor in viata.

Enervant este si faptul ca Eurovision este un concurs intre tari. Ce treaba are muzica cu tara artistului? Absolut nici una, dovada chiar faptul ca se face muzica si in Romania, una din cele mai naspa tari in care te poti apuca de alta muzica decat manele.  Si totusi Romania (accentuat) ar "castiga" Eurovisionul.

Sa bag si ceva jignitor, de final: cu greu imi pot inchipui ceva mai gay decat un barbat cantand pe scena la Eurovision. Si cum poate un barbat sa urmareasca Finala, cand la ora 12, sambata noaptea, sunt atatea filme porno sau cu roboti sau cu masini la tv sau pe internet?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu