marți, 1 iunie 2010

Hoti si multi

Repede, ceva, inainte sa ma culc. Singurul lucru care-mi vine in minte si pe care as vrea sa-l discut este greva de maine de la metrou. Metroul e printre cele mai utile, daca nu cel mai util lucru din Bucuresti (pe langa ceasul ala nou de la romana si toate recordurile mondiale ale lui Oprescu). Dar serios acuma, scapati dracu de toti oamenii aia de vand cartele sau pazesc portile de acces si instalati niste automate si camere video. Poate asa veti avea posibilitatea sa le dati celor care conduc trenurile niste salarii suficient de mari pt a accepta sa-si traiasca viata ca o cartita.

Ma enerveaza fata lui Boc. Imi provoaca o indispozitie atat de mare incat, atunci cand il vad, scrasnesc din dinti si sparg primul lucru care imi pica sub mana, imaginandu-mi ca e gatul lui. Ati observat cum sta cu capul dat pe spate si cu nasul pe sus in timp ce anunta masurile politice "anticriza"? Ar trebui sa fii cu ochii in lacrimi piticule, pt prostia de care dai dovada. Ar fi trebuit sa fii baiat de mingi la  BNR Open sau aborigen papuas cu un obraz care n-a fost rosu niciodata.
Si, apropo de prostie, clujenii se fac remarcati de departe: ei l-au ales pe Boc primar in 2004 si, apoi, ATENTIE, l-au reales in 2008. Asta-i ca si cum ti-ai da un ciocan in testiculul stang si apoi ti-ai mai da unul in cel drept ca sa distribui egal durerea. Clujeni prosti.

Sincer sa fiu, daca ma intreaba cineva ce solutie as gasi eu pt criza, nu i-as da un raspuns multumitor. Nu ma pricep la politica sau economie. Dar nu-ti trebuie mult bun simt sau spirit de observatie ca sa vezi clica de potentiali puscariasi cum umbla aroganti pe la televiziuni, prin coloane oficiale sau dansand samba in brazilia. La ei sunt banii, nu la pensionarii care au cateva sute de Ron mai mult decat altii pensie, asa cum ne azvarle praf in ochi Basescu (muie). Dar daca au invatat ceva din cartea de istorie parvenitii astia de la putere, este principiul Divide et impera. Presa geme de stiri gen: cutare are salariu atatea mii de RON, cutare are nu stiu ce pensie. Nici o stire de tipul: senatorul X, dupa ce a delapidat fonduri europene de zeci de milioane de euro pentru a repara aceleasi 3 strazi de zece ori in 2 ani de zile, s-a sinucis in inchisoare, spanzurandu-se cu cu o funie de prezervative folosite.

Si ma mai enerveaza ceva. Tot citind site-urile de stiri, la toate noutatile despre masurile anticriza, la comentarii, lumea injura, evident. Si se mai trezesc unii cu afirmatii de genul: "Comunistilor, va luati de Basescu, singurul om care spune verde in fata ce-i de zis si care se lupta cu toti" bla bla 
Baaaa....pe bune? Pot exista oameni atat de prosti incat sa nu vada ca Basescu e diavolul incarnat intr-un chelios chior, suparat pe omenire? Si oamenii astia respira acelasi aer cu noi, astia mai destepti? Daca da, atunci sper sa fie bugetari (si-or sa moara de foame, curand).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu