luni, 6 octombrie 2008

impozit pe tipete daca ai stat capra

Se apropie iarasi niste alegeri (nu stiu exact care) si iarasi tot romanul se pregateste sa puna botu' pentru alte zeci de promisiuni. Cum oare se face, dar toate chestiile se pot face numai dupa alegeri. Eu cred ca-i un individ tare destept ala de programeaza alegerile astea asa, fix inaintea unor vremuri mai bune.
E jale mare in tara, pentru ca s-au marit salariile la profesori si toata suflarea non-cadru didactic se simte nedreptatita si vor si ei un banut in plus. Politicienii sunt la randul lor din ce in ce mai ofuscati ca trebuie sa mareasca salariile si altora si asta "ar duce la o inflatie fara precedent, la abandonarea investitiilor din sanatate si educatie si la cresterea deficitului public la 7% din PIB, ceea ce ar impiedica tara sa respecte criteriile pentru adoptarea euro in 2014". Si sa nu uitam ca nu ar mai avea ce sa fure, ca-i doare pe ei in cot de tara si de investitii. Oricum sunt sigur ca se vor descurca ei, saracii. Uite, le pot da idei.
De exemplu, pot aproba si institui urmatoarele taxe:
1. taxa de trotuar pentru pietoni (ca politistii iau doar la curve momentan), diferita in functie de numarul de la pantofi si tipul incaltarii folosite.
2. impozit pentru privitul monumentelor din aer liber, ca si alea costa bani
2.1 infiintarea de noi monumente in aer liber, in orice loc in care exista verdeata, parcare si, in general, loc liber: zeci de statui liviu gutza din plastic in herastrau , Monumentul Politicianului Roman din haur masiv gol pe dinauntru in fata spitalului Balaceanca etc
3. impozit pe lumina soarelui (ca o folosesti fara sa o reciclezi nepasatorule)
4. o noua aplicatie pentru telefoane mobile: iTaxa, sa-ti aduca aminte ca esti sarac si furat tot timpul. Dai 1000 Euro pe ea, o instalezi, te uiti la ea si, daca nu iti vine sa te sinucizi, vezi luna viitoare ca iti incarca factura la lumina cu cateva sute de ron. Taxa frate, ce mama naibii.

Le mai propun de asemenea marirea salariilor prin revenirea la ROL, ca parca pareau mai multi cand erau milioane.

Si, in final, politicienilor romani le doresc un craciun fericit alaturi de familii, legati fedeles cu curul in sus pe podeaua clubului Purple.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu